Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde geline altın takmak

Rüyada düğünde geline altın takmak

Rüyada düğünde geline altın takmak işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, zamandan da kar edeceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde geline altın takmak gördüyseniz:

  • Ortaklıklar, ortak girişimler, ortak kaynaklar veya iş birliklerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada düğünde geline altın takmak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada geline altın kolye takmak kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinine altın takmak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, bahtının güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada geline altın takmak bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, rakiplerin oyununa gelineceğine delalet eder.

Rüyada geline altın bilezik takmak evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğünde altın bilezik takmak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde altın takmak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün ve gelin görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kazancının iki kat artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments