Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikle oynadığını görmek

Rüyada gelinlikle oynadığını görmek

Rüyada gelinlikle oynadığını görmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sıkıntıların azalacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, zorluklarla boğuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlikle oynadığını gördüyseniz:

  • Ani bir teklif ilginizi çekebilir.

Rüyada gelinlikle oynadığını görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin oynadığını görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına delalettir.

Rüyada yerin oynadığını görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, istenmeyen olayların olacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine işarettir.

Rüyada arkadaşın oynadığını görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakan top oynadığını görmek vefakar bir insan olunacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada tavla oynadığını görmek tatsız durumların yaşanacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada oynadığını görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalettir.

Rüyada bilgisayar oyunu oynadığını görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments