Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oynadığını görmek

Rüyada oynadığını görmek

Rüyada oynadığını görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, önemli yerlere geleceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada oynadığını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sizi oyalayan bazı ufak tefek şeyler çıkabilir.

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnında bebek oynadığını görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada suyla oynadığını görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada reklam filminde oynadığını görmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına delalettir.

Rüyada babasının oynadığını görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına delalet eder.

Rüyada gelinlikle oynadığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin iyi hale geleceğine, eski enerjisini bulacağına delalettir.

Rüyada saçla oynadığını görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ön dişin oynadığını görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments