Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavla oynadığını görmek

Rüyada tavla oynadığını görmek

Rüyada tavla oynadığını görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, isabetli adımlar atılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere işaret eder.

Rüyada tavla oynadığını gördüyseniz:

  • Gerekli tün bilgilere ulaşana kadar sabırlı olmanızda fayda var.

Rüyada başkasının tavla oynadığını görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada tavla oynadığını görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına delalettir.

Rüyada tavla görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanla tavla oynamak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Rüyada tavla satın almak hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına inanılır.

Rüyada tavla hediye almak Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına rivayet eder.

Rüyada tavla zarı toplamak süzüleceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara işaret eder.

Rüyada ölüyle tavla oynamak ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments