Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerin oynadığını görmek

Rüyada yerin oynadığını görmek

Rüyada yerin oynadığını görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerin oynadığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı içeren ilişkilerinizde rahatlama başlıyor.

Rüyada yerin oynadığını görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tenis oynadığını görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada cenazede oynadığını görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dansöz oynatmak subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada maymunla oynadığını görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, yalan söylemeyeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşın oynadığını görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada basketbol oynadığını görmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, ticaretinin gelişeceğine, sevgi göreceğine alamet eder.

Rüyada başkasının tavla oynadığını görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments