Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın oynadığını görmek

Rüyada arkadaşın oynadığını görmek

Rüyada arkadaşın oynadığını görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya işaret eder.

Rüyada arkadaşın oynadığını gördüyseniz:

  • Belli başlı olayları nasıl yönetebileceğinize dair kafanızda fikirler varsa, dile getirmenizde fayda var.

Rüyada arkadaşın oynadığını görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının oynadığını görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, ne yöne gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kumar oynadığını görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşlarıyla oyun oynadığını görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına yorulur.

Rüyada kedi ve farenin oynadığını görmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gelinlikle oynadığını görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, kızına daima sahip çıkacağına işaret eder.

Rüyada düğününde oynadığını görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına yorulur.

Rüyada ölmüş bir kişinin oynadığını görmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments