Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin oynadığını görmek

Rüyada sevgilinin oynadığını görmek

Rüyada sevgilinin oynadığını görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin oynadığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylere vakit ayırmanız ya da bazı hareketlerinizde yapacağınız değişiklikler sonuç almak istediğiniz konularda istediğiniz sonucu almanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada eski sevgilinin oynadığını görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin oynadığını görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine tabir olunur.

Rüyada tavla oynadığını görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine işarettir.

Rüyada oynadığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevdiklerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada suyla oynadığını görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada çamurla oynadığını görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete rivayet etmektedir.

Rüyada maymunun oynadığını görmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada eşyaları oynatmak haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments