Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakan top oynadığını görmek

Rüyada yakan top oynadığını görmek

Rüyada yakan top oynadığını görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, imkanlarının genişleyeceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakan top oynadığını gördüyseniz:

  • Akıldan veya sağduyudan çok uzak hareketleri olan kişiler sizi şaşırtabilirler.

Rüyada yakan top oynadığını görmek zor durumların biteceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, yeni çalışmalara girişileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakar top oynadığını görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine inanılır.

Rüyada birinin top oynadığını görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada top oynadığını görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının top oynadığını görmek ferahlığa çıkılacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada topla oynadığını görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada yakar top oynamak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada yakan top oynamak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments