Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar oyunu oynadığını görmek

Rüyada bilgisayar oyunu oynadığını görmek

Rüyada bilgisayar oyunu oynadığını görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar oyunu oynadığını gördüyseniz:

  • Sizi dolduruşa getirmek isteyebilirler.

Rüyada bilgisayar oyunu oynadığını görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayar oynadığını görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayarla oyun oynamak aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada bilgisayarda oyun oynamak ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada bilgisayar oyunu oynamak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bilgisayar oyunu görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada parkta oyun oynadığını görmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının oyun oynadığını görmek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments