Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik seçmek

Rüyada gelinlik seçmek

Rüyada gelinlik seçmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, kazancının eksileceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, hastalığının düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada gelinlik seçmek gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı endişeleriniz varsa, daha esnek düşünmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada gelinlik seçmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, istediği başarıyı göstereceğine işarettir.

Rüyada balık seçmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolye seçmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına işaret eder.

Rüyada kitap seçmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada meyve seçmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada kavun seçmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada isim seçmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulur.

Rüyada patlıcan seçmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, umutsuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments