Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık seçmek

Rüyada balık seçmek

Rüyada balık seçmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık seçmek gördüyseniz:

  • Kafanızı bir biçimde rahatlamak sizin çok faydalı olabilir.

Rüyada balık seçmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur seçmek hayırlı kapılar açılacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine delalet eder.

Rüyada patates seçmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domates seçmek dertlerin biteceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine tabir olunur.

Rüyada mısır seçmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına işaret eder.

Rüyada pantolon seçmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kitap seçmek sorunlarının birken beş olacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yemek seçmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, yeni mallara sahip olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments