Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada isim seçmek

Rüyada isim seçmek

Rüyada isim seçmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, yeni kapılar açılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine yorulur.

Rüyada isim seçmek gördüyseniz:

  • Olan bitenin farkına varıp gerekli değişiklikleri yapmanız durumunda hızla geri dönüş almaya başlayacağınızdan şüpheniz olmasın.

Rüyada isim seçmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, yeni ev eşyaları alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada perde seçmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, büyük başarıya ulaşılacağına delalettir.

Rüyada gelinlik seçmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada nişan yüzüğü seçmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk seçmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık seçmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada armut seçmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, sorunların hallolacağına inanılır.

Rüyada mezar seçmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments