Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan seçmek

Rüyada patlıcan seçmek

Rüyada patlıcan seçmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, helal kazanca sahip olunacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada patlıcan seçmek gördüyseniz:

  • Tartışma peşinde koşan kişilerden uzak durun.

Rüyada patlıcan seçmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına inanılır.

Rüyada iç çamaşırı seçmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, bir şeyden zarar görmeye, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada saat seçmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domates seçmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada oda seçmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mısır seçmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalettir.

Rüyada yemek seçmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine inanılır.

Rüyada nohut seçmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments