Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve seçmek

Rüyada meyve seçmek

Rüyada meyve seçmek dinine bağlı kalacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, her şeyin yolunda gideceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza işarettir.

Rüyada meyve seçmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin fazla kendinize merkezlenmiş olması mümkündür.

Rüyada meyve seçmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada yol seçmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyafet seçmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada meslek seçmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek seçmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, işinden ekmeğinden olacağına işaret eder.

Rüyada mezar seçmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işarettir.

Rüyada mavi renk seçmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada balık seçmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments