Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kitap seçmek

Rüyada kitap seçmek

Rüyada kitap seçmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, çok güzel işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, çekilen hasretin biteceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kötü gününden de geri duracağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına alamet eder.

Rüyada kitap seçmek gördüyseniz:

  • Üzerinizde herşeye karşı isteksizlik olabilir.

Rüyada kitap seçmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada mısır seçmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına rivayet eder.

Rüyada terlik seçmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına delalet eder.

Rüyada armut seçmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, kazancının bereketleneceğine alamet eder.

Rüyada ekmek seçmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına tabir olunur.

Rüyada patlıcan seçmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine yorulur.

Rüyada mezar yeri seçmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada meslek seçmek maddi anlamda zayıflayacağına, başarısının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments