Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba kılıfı görmek

Rüyada araba kılıfı görmek

Rüyada araba kılıfı görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, zor zamanlar yaşanacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada araba kılıfı gördüyseniz:

  • Tamamen rastlantısal bir fikir sonuca giden yolun anahtarına dönüşebilir.

Rüyada araba kılıfı görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada telefon kılıfı görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına delalet eder.

Rüyada telefon kılıfı almak haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk kılıfı görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuran kılıfı görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada siyah yastık kılıfı görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, yeni bir yola gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yastık kılıfı almak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yastık kılıfı geçirmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments