Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yastık kılıfı görmek

Rüyada siyah yastık kılıfı görmek

Rüyada siyah yastık kılıfı görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada siyah yastık kılıfı gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar huzurunuzu bozabilir.

Rüyada siyah yastık kılıfı görmek kazancın daha da arttırılacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada yastık kılıfı görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, yeni işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yastık kılıfı dikmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yastık kılıfı görmek düşmanlarını kaybetmeye, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada yastık kılıfı almak tükettiği nefes ve para ile kalacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yastık kılıfı görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine işarettir.

Rüyada yastık kılıfını çıkarmak sıkıntılarının daha da artacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastık kılıfı değiştirmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments