Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk kılıfı görmek

Rüyada koltuk kılıfı görmek

Rüyada koltuk kılıfı görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, aile hayatına adım atılacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk kılıfı gördüyseniz:

  • Ağır ilerleyen bir ilişkinizde sizin ya da karşı tarafın egoizmi yüzünden geçici bir dargınlık yaşanması olasıdır.

Rüyada koltuk kılıfı değiştirmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada koltuk kılıfı görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına işaret eder.

Rüyada kılıfsız yorgan görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada yastık kılıfı geçirmek sıkıntıların büyüyeceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yastık kılıfı dikmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada elbise kılıfı görmek günah işleyeceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine alamet eder.

Rüyada telefon kılıfı görmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada yastık kılıfını çıkarmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments