Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık kılıfı almak

Rüyada yastık kılıfı almak

Rüyada yastık kılıfı almak strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yastık kılıfı almak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri siz çok fazla beğeniyor.

Rüyada yastık kılıfı almak maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada yastık kılıfı yıkamak çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yastık kılıfı görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yastık kılıfı değiştirmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, zenginliğe kavuşulacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık kılıfını çıkarmak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine işarettir.

Rüyada yırtık yastık kılıfı görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada yastık kılıfı geçirmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada kılıfsız yastık görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments