Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran kılıfı görmek

Rüyada kuran kılıfı görmek

Rüyada kuran kılıfı görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuran kılıfı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle veya partnerinizle ilişkinizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.

Rüyada kuranı kerim kılıfı görmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, yüksek makamlara geleceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya yorulmaktadır.

Rüyada kuran kılıfı görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefon kılıfı almak gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yastık kılıfı değiştirmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabanca kılıfı görmek namının yürüyeceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına delalet eder.

Rüyada gözlük kılıfı görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalettir.

Rüyada elbise kılıfı görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah yastık kılıfı görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments