Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon kılıfı almak

Rüyada telefon kılıfı almak

Rüyada telefon kılıfı almak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefon kılıfı almak gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız yavaşlamaya başladıysa biraz ara almanızda fayda var.

Rüyada telefon kılıfı görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada telefon kılıfı almak ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına alamet eder.

Rüyada araba kılıfı görmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kılıfsız yastık görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada elbise kılıfı görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, özel hayatının renkleneceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil yastık kılıfı görmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, kötü yönde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yastık kılıfı dikmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yastık kılıfını çıkarmak atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments