Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık kılıfı geçirmek

Rüyada yastık kılıfı geçirmek

Rüyada yastık kılıfı geçirmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya alamet eder.

Rüyada yastık kılıfı geçirmek gördüyseniz:

  • Belli konularda ısrarcı, inatçı ya da suçlayıcı konuşmak yerine, şartlarınızı, koşullarınızı, isteklerinizi veya beklentilerinizi açıkça ortaya koymanız olası gerilimleri veya aksilikleri engelleyebilir.

Rüyada yastık kılıfı geçirmek çok sevinçli haberler alacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına delalettir.

Rüyada yastık kılıfı değiştirmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yastık kılıfı görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına tabir olunur.

Rüyada yastık kılıfı dikmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, sorunların aşılacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yastık kılıfı yıkamak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, gelişiminin hız kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yastık kılıfı görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına alamet eder.

Rüyada yastık kılıfı görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, sorunların günden güne artacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada yastık kılıfı almak ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments