Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon kılıfı görmek

Rüyada telefon kılıfı görmek

Rüyada telefon kılıfı görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefon kılıfı gördüyseniz:

  • Kendinize güven eksikliğinizden kaynaklanan bir yalnızlık korkunuz var.

Rüyada telefon kılıfı almak eline geçen malları tutamayacağına, hayırlı adımlar atacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefon kılıfı görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık kılıfını çıkarmak sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada yastık kılıfı dikmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yastık kılıfı görmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine alamet eder.

Rüyada tabanca kılıfı görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine delalettir.

Rüyada yastık kılıfı görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına alamet eder.

Rüyada silah kılıfı görmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments