Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde gelin görmek

Rüyada düğünde gelin görmek

Rüyada düğünde gelin görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine inanılır.

Rüyada düğünde gelin gördüyseniz:

  • Birçok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada düğünde gelin olmak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinsiz düğün görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, maddi konuda zayıflayacağına alamet eder.

Rüyada düğünde geline altın takmak başarıya giden yollarının açılacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına yorulur.

Rüyada düğün ve gelin görmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada gelin damat düğün görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğünde gelin görmek pek çok olumlu gelişmelere, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin ve düğün görmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğünde gelini görmemek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments