Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde gelin olmak

Rüyada düğünde gelin olmak

Rüyada düğünde gelin olmak rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde gelin olmak gördüyseniz:

  • Maddi ya da fiziki düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada düğünde gelin görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada düğünde gelin ve damat görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Rüyada gelin düğün görmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde geline altın takmak olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına işarettir.

Rüyada gelin damat düğün görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine alamet eder.

Rüyada gelinsiz düğün görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine yorulur.

Rüyada gelinin düğününü görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yersiz yere suçlanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada düğünde gelin olmak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, yarınlara bakacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments