Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelini dövmek

Rüyada gelini dövmek

Rüyada gelini dövmek kazançlı bir döneme girileceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, bir organizasyona katılacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada gelini dövmek gördüyseniz:

  • Boşa zaman kaybetmeyi kabullenmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada gelinini dövmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada gelini dövmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin dövmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya işaret etmektedir.

Rüyada adamları dövmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada dedeyi dövmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, bazı ortaklıklar kuracağına rivayet eder.

Rüyada gıcık olduğun birini dövmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, her zaman el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kemerle birini dövmek belli bir kazanç elde edileceğine, hayata daha sıkı tutunacağına, onları gücendireceğine işaret eder.

Rüyada annenin çocuğunu dövdüğünü görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments