Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gıcık olduğun birini dövmek

Rüyada gıcık olduğun birini dövmek

Rüyada gıcık olduğun birini dövmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, harama göz dikmeyeceğine, korkularının üzerine gideceğine yorulur.

Rüyada gıcık olduğun birini dövmek gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat veya ziyaret ilginç bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada gıcık olduğun birini dövmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine gıcık olmak hayatının olumsuz yönde değişeceğine, kalbini kıracağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gıcık olmak hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada gıcık olduğun birini görmek kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada çingene dövmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, şeref ve rütbeye alamet eder.

Rüyada ölen kişiyi dövmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, hastalıklarının biteceğine, bir akrabadan hata görüleceğine işarettir.

Rüyada yenge dövmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvan dövmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments