Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemerle birini dövmek

Rüyada kemerle birini dövmek

Rüyada kemerle birini dövmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, insanların afiyet bulacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada kemerle birini dövmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı sunmanız ya da doğru şekilde tanıtımını yapmanız destek bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada kemerle dövmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada kemerle birini dövmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada kemerle adam dövmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada birini kemerle dövmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı ve kemer görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, yüzünü güldüreceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada siyah kemer taktığını görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, nasibin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı kemer görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kemer görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments