Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin çocuğunu dövdüğünü görmek

Rüyada annenin çocuğunu dövdüğünü görmek

Rüyada annenin çocuğunu dövdüğünü görmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, yakında hedefine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada annenin çocuğunu dövdüğünü gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalar yeni fırsatların önünü açabilir.

Rüyada annenin çocuğunu dövdüğünü görmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, malının artmasına, bereketlenmesine yorulur.

Rüyada bir çocuğu dövmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir çocuğu dövdüğünü görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının çocuğunu dövmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, bahtının da çok parlak olacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu dövmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğu dövdüğünü görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu dövmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine işarettir.

Rüyada çocuğunu dövmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments