Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinini dövmek

Rüyada gelinini dövmek

Rüyada gelinini dövmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, kazanç kapılarının açılacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinini dövmek gördüyseniz:

  • Özet olarak sinirlilik, zor anlamak, insanlarla anlaşamamak, yolculuklarda ufak aksilikler gibi şeylere açıksınız.

Rüyada gelini dövmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işarettir.

Rüyada gelin dövmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına delalettir.

Rüyada gelinini dövmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına delalet eder.

Rüyada ceviz dövmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü dövmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına alamet eder.

Rüyada eşinin birini dövdüğünü görmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, içinin kıpır kıpır olacağına inanılır.

Rüyada bir erkeği dövmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, düşmanına galip geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eş dövmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments