Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dedeyi dövmek

Rüyada dedeyi dövmek

Rüyada dedeyi dövmek onların güvenini sarsacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, hep dua edeceğine yorulur.

Rüyada dedeyi dövmek gördüyseniz:

  • Kıskançlık nedeniyle kayıplar yaşanabilir.

Rüyada dede dövmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dedeyi dövmek bol kazanç getireceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dedesini dövmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine işarettir.

Rüyada dedenin evini görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dedemin dirildiğini görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, o kişiye zararının dokunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dedeyi öpmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada ölen dedesinin tekrar öldüğünü görmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü dedesini diri görmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments