Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adamları dövmek

Rüyada adamları dövmek

Rüyada adamları dövmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, böylece kendine güveneceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada adamları dövmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun duygusal hayatınızda önemli gelişmeler olabilir.

Rüyada sarhoş adam dövmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir adam dövmek gelirinin daimi olacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, yanlış işlere girileceğine işarettir.

Rüyada yaşlı adam dövmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalet eder.

Rüyada demirle adam dövmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yumrukla adam dövmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, sermayesinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adamları dövmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada erkek adam dövmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına delalet etmektedir.

Rüyada adam dövmek etmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, sağlık problemleri içinde olacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments