Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin dövmek

Rüyada gelin dövmek

Rüyada gelin dövmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, iyi halini yitireceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına inanılır.

Rüyada gelin dövmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım için gönüllü olmanız durumunda size olumlu tavsiyelerde bulunabilecek veya belli fırsatlarla karşılaşmanıza yardımı olacak ilginç bir kişi hayatınıza girebilir.

Rüyada gelinini dövmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, konforundan da ödün vereceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına inanılır.

Rüyada gelin dövmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada gelini dövmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına alamet eder.

Rüyada kadını dövmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, huzurunu yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisini dövmek saygınlığına da saygınlık katacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kızı dövmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına delalet eder.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği birini dövmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments