Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geline tokat atmak

Rüyada geline tokat atmak

Rüyada geline tokat atmak gönlünce bir yaşam süreceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, bereketin ve karın artacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalettir.

Rüyada geline tokat atmak gördüyseniz:

  • Toplum hayatında güçlü bir kimlik sağlayabilmek için, parasal konulara ağırlık vereceksiniz.

Rüyada gelinine tokat atmak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada geline tokat atmak bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birine tokat atmak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, işin düzeltileceğine işarettir.

Rüyada sevgiline tokat atmak hedeflerine yaklaşacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, umutlanacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada karısına tokat atmak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine inanılır.

Rüyada anneye tokat atmak kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğa tokat atmak güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments