Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneye tokat atmak

Rüyada anneye tokat atmak

Rüyada anneye tokat atmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine delalet eder.

Rüyada anneye tokat atmak gördüyseniz:

  • Belli konuların asla çözümlenmeyeceği ya da bazı düzenlemelerin asla yapılamayacağı gibi uzun süredir devam eden bazı endişeleriniz olabilir.

Rüyada annesine tokat atmak hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneye tokat atmak ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, rızkın ve kazancın artacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada babaya tokat atmak kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada kaynanaya tokat atmak çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada yüzüne tokat atmak canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşına tokat atmak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yürek yakan biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinine tokat atmak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments