Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısına tokat atmak

Rüyada karısına tokat atmak

Rüyada karısına tokat atmak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, layık olduklarına sahip olacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya işaret etmektedir.

Rüyada karısına tokat atmak gördüyseniz:

  • Kendinizle veya evinizle ilgili konulara daha fazla zaman, emek ya da para harcamanız durumunda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Rüyada karısına tokat atmak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kızına tokat atmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeğenine tokat atmak sürekli tartışacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşe tokat atmak hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğluna tokat atmak haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşına tokat atmak rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına delalettir.

Rüyada birine tokat atmak borçlarının kalmayacağına, borçlanacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments