Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiline tokat atmak

Rüyada sevgiline tokat atmak

Rüyada sevgiline tokat atmak zorlukları aşacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiline tokat atmak gördüyseniz:

  • Sosyalleşmenize yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada sevgiline tokat atmak borçların biteceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye tokat atmak elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak içindeki sıkıntıların gideceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada sevgilisine tokat atmak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada sevgiliye tokat atmak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiye tokat atmak sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine inanılır.

Rüyada yeğenine tokat atmak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak de elinin bollaşacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, kişinin her daim iyi anılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments