Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğa tokat atmak

Rüyada bir çocuğa tokat atmak

Rüyada bir çocuğa tokat atmak büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni bir yola gireceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada bir çocuğa tokat atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize haksızlık yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğuna tokat atmak bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, zararların yakında telafi edileceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğa tokat atmak kazancın katlanacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğa tokat atmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak sorunların tek kalemde silineceğine, güzel günlerin geleceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğuna tokat atmak hastalıkların kişiye uzak duracağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, helal lokma yiyeceğine delalet eder.

Rüyada kendi çocuğuna tokat atmak mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, sorunlarını aşacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geline tokat atmak hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşine tokat atmak buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments