Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak

Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak

Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren düzenlemeler veya anlaşmalar size uyacak şekilde şekillendiriliyor.

Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye tokat atmak başarılı bir kişi olacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisine tokat atmak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine işarettir.

Rüyada sevgiliye tokat atmak işinin gücünün de rast gideceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiline tokat atmak büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden tokat yemek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiline mesaj atmak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye mesaj atmak hane içine ay doğacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments