Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinine tokat atmak

Rüyada gelinine tokat atmak

Rüyada gelinine tokat atmak sağlıklı bir kişi olmaya, dertlerin sona ereceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinine tokat atmak gördüyseniz:

  • Ay, evinizle ilgili bazı şeylerin ön plana çıkmasını da sebep olabilir.

Rüyada geline tokat atmak sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada gelinine tokat atmak dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasına tokat atmak iş hayatında sorun yaşanacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada kaynanaya tokat atmak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeytana tokat atmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği birine tokat atmak sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına rivayet eder.

Rüyada başbakana tokat atmak hastalıkların da kalıcı olmayacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine tokat atmak isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, evlatların hayırsız çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments