Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birine tokat atmak

Rüyada tanımadığın birine tokat atmak

Rüyada tanımadığın birine tokat atmak aç kalacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın birine tokat atmak gördüyseniz:

  • Mesaj vermek, ön plana çıkmak, belli işleri başlatmak veya tamamlamak ya da iletişim ağınızı geliştirmek için doğru zamandasınız.

Rüyada tanımadığın birine tokat atmak hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birinden tokat yemek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye tokat atmak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeğenine tokat atmak ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öğretmene tokat atmak aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine delalettir.

Rüyada geline tokat atmak işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanlıya tokat atmak geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe tokat atmak gönülsüzce bir yere gideceğinize, kısmetin ve başarının engelleneceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments