Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geline makyaj yapmak

Rüyada geline makyaj yapmak

Rüyada geline makyaj yapmak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, bol rızık elde edeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, ticaret ehli kişi olacağına işaret eder.

Rüyada geline makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Yavaşlayan, ertelenen ya da durma noktasına gelen konular hızlanmaya hareketleniyor.

Rüyada gelin makyaj yapmak beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gelin makyajı yapmak sürekli stres ve sinir içinde olacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, birlikteliğe başlayacağına inanılır.

Rüyada geline makyaj yapmak çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette makyaj yapmak sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, eşit davranılacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birisine makyaj yapmak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi kendine makyaj yapmak işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine işaret eder.

Rüyada gözlere makyaj yapmak bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, maddi olarak büyüyeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada düğün makyajı yapmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments