Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin makyaj yapmak

Rüyada gelin makyaj yapmak

Rüyada gelin makyaj yapmak bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, güzel bir hayat geçireceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, düşmanına galip geleceğine, geride bırakacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Mevcut planlara sekte vuracak dahi olsalar, olan bitenden fayda sağlama olanağınız olabilir.

Rüyada gelin makyajı yapmak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin makyaj yapmak elinin darlıktan kurtulacağına, rızkının çoğalacağına, daha fazla mal sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada geline makyaj yapmak makamının sarsılmayacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada baskasina makyaj yapmak büyük bir zenginliğe sahip olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada simli makyaj yapmak elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada mavi makyaj yapmak hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına delalettir.

Rüyada gözlerine makyaj yapmak girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz makyaj yapmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments