Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette makyaj yapmak

Rüyada tuvalette makyaj yapmak

Rüyada tuvalette makyaj yapmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla iletişime geçmek veya eski fikirleri canlandırmak faydalı olabilir.

Rüyada tuvalette makyaj yapmak kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalettir.

Rüyada yeşil renkli makyaj yapmak bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada düğün makyajı yapmak hastalanacağına, üzüleceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada geline makyaj yapmak bir üniversitede hoca olunacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine inanılır.

Rüyada birisine makyaj yapmak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada koyu makyaj yapmak hayırlı kararlar alacağına, güzel bir evliliğe, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sarı makyaj yapmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada gözlerine makyaj yapmak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments