Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün makyajı yapmak

Rüyada düğün makyajı yapmak

Rüyada düğün makyajı yapmak sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, kendisini korumaya alacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün makyajı yapmak gördüyseniz:

  • Kısa bir süre önce başlayan bir aşk ilişkisi karşı tarafın isteğiyle aniden bitebilir.

Rüyada düğün makyajı yapmak çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, kazancının daha da artacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk makyaj yapmak hane halkı ile tartışma yaşayacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada mor makyaj yapmak elinin bollaşmasına vesile olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneye makyaj yapmak yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına inanılır.

Rüyada gözlere makyaj yapmak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine delalet eder.

Rüyada aynada makyaj yapmak yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada göz makyaj yapmak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birine makyaj yapmak isteklerinize kavuşacağınıza, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, malının artmasına, bereketlenmesine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments