Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kendine makyaj yapmak

Rüyada kendi kendine makyaj yapmak

Rüyada kendi kendine makyaj yapmak evlatların hayırsız çıkacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, başarının düşeceğine işaret eder.

Rüyada kendi kendine makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın bazı konularda sabrınızı ya da şanslarını zorladıklarını düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada kendine göz makyajı yapmak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada mavi makyaj yapmak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğe makyaj yapmak hastalıklarının biteceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik giyip makyaj yapmak başarıya giden yolların açılacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, herhangi zarara uğramayacağına delalettir.

Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlere makyaj yapmak yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada çocuğa makyaj yapmak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birine makyaj yapmak işlerin açılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments