Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin makyajı yapmak

Rüyada gelin makyajı yapmak

Rüyada gelin makyajı yapmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, çok hayırlı haberler alacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelin makyajı yapmak gördüyseniz:

  • Hayallere dalmayın.

Rüyada gelin makyaj yapmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına işarettir.

Rüyada geline makyaj yapmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına yorulur.

Rüyada gelin makyajı yapmak yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip makyaj yapmak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada birisine makyaj yapmak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, istihdam edeceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne makyaj yapmak hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada düğün makyajı yapmak asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada makyaj yapmak güzelleşmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments