Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlere makyaj yapmak

Rüyada gözlere makyaj yapmak

Rüyada gözlere makyaj yapmak yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, canının derdine düşeceğine, kalbinin küt küt edeceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına delalet eder.

Rüyada gözlere makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız çok önemli anlaşmalarda karşınızdaki kişiyle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada gözlerine makyaj yapmak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine alamet eder.

Rüyada göz makyajı yapmak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, güveninin artacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözüne makyaj yapmak hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada gözlere makyaj yapmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, isabetli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendine göz makyajı yapmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak geleceğinin de çok parlak olacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine delalettir.

Rüyada göz makyaj yapmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada göz makyajı yaptığını görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments