Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine makyaj yapmak

Rüyada birisine makyaj yapmak

Rüyada birisine makyaj yapmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına işaret eder.

Rüyada birisine makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada aynada makyaj yapmak çok büyük kazançlar sağlayacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor makyaj yapmak aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada simli makyaj yapmak hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, çirkin amellere alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli makyaj yapmak gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada göze yeşil makyaj yapmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, evlatlarının hayrını göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğün makyajı yapmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendine göz makyajı yapmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşına makyaj yapmak bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments