Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin düğün görmek

Rüyada gelin düğün görmek

Rüyada gelin düğün görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin düğün gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, şansınızı akıllıca kullanmalısınız.

Rüyada gelin düğün görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine işarettir.

Rüyada düğünde gelin görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde gelini görmemek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine işaret eder.

Rüyada gelinsiz düğün görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin ve düğün görmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine işarettir.

Rüyada gelinin düğününü görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğünde gelin ve damat görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, problemlerini çözeceğine yorulur.

Rüyada gelin damat düğün görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, ilerleyeceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments